Kapomba

Kapomba és un grup de percussió i secció de l’ASC Districte Apatxe.

Aquest projecte neix gràcies a les inquietuds d’un grup de joves que realitzaven un taller de percussió al Casal Cívic de Pomar, que amb la necessitat d’autoformar-se varen decidir donar forma a la seva afició creant un grup.

El 13 de Maig de 2018 aquests joves comencen a treballar en el projecte, així doncs decideixen la gestió del grup, la normativa i el funcionament general.

Des del grup es decideix que és molt difícil realitzar un projecte des de zero sense cap mena de suport, així que el 9 de novembre de 2018 es decideix formar part de l’entitat que treballa amb els joves del barri, l’ASC Districte Apatxe, fet que es ratifica a l’assemblea de l’any 2019.

Amb el pas del temps el grup va agafant forma i fa diverses actuacions arreu del territori català, participant a diferents actes culturals, juvenils, manifestacions com la del 8M o el Pride, festes majors i trobades de percussió.

Actualment formen part de Kapomba gairebé 20 joves de diferents barris de Badalona (Pomar, Morera, Bufalà, Canyadó, Casagemas, Centre, etc), d’entre 16 i 30 anys. 

Contacta

Pots contactar amb Kapomba a través dels següents mitjans:

Cap de secció:Lluc Casas
Correu electrònic:kapombatucada@gmail.com
Lloc web:kapomba.apatxes.cat
Instagram:@kapombatucada