Categories
Kapomba

Celebració del 5è aniversari de Kapomba

Aquest passat dissabte dia 20 de maig, el nostre Grup de Percussió Kapomba va fer el seu cinquè aniversari.

Un total de 9 grups de percussió vam recórrer els carrers de Badalona, omplint-los de samba, percussió, música i cultura.

Vam començar amb una rua molt festiva davant del monument de Roca i Pi a la Rambla de Badalona, i vam passar pels carrers de Mar, Canonge Baranera, Francesc Layret fins a arribar al parc davant de l’Oficina de Correus.

A la Plaça de l’Assemblea de Catalunya vam fer els lluïments de tots els grups de percussió, fent una petita mostra.

Amb aquests lluïments va quedar clar que a Badalona tenim una gran comunitat batucaire més forta que mai!

Gairebé 130 tambors vam tocar a l’uníson una mateixa cançó. Va ser realment impressionant veure a tots els grups junts com si fóssim una mateixa batucada tocant el mateix ritme de manera tan síncrona i perfecta.

També vam homenatjar a l’exdirectora del Casal Cívic, Núria Escudé, per la seva tasca ajudant-nos en la creació del grup de percussió Kapomba.

A més a més, vam tenir la presència de les autoritats municipals, amb l’alcalde (Rubén Guijarro) al capdavant i les regidores de Joventut (Andrea Zapata) i de Feminismes i LGTBI (Aïda Llauradó), que van atorgar els recordatoris de l’aniversari als grups de percussió convidats.

Va ser un gran dia que mai oblidarem! Esperem que Kapomba faci molts més anys, que ens tornem a trobar tots plegats i continuem donant percussió i ritme a la ciutat de Badalona.

Visca Kapomba, visca Badalona i visca la percussió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *